Keraguan-Keraguan Dakwaan Terhadap Bakal Menantu PM dan Ibunya

  0
  124
  Maklumat terkini boleh baca disini:

  Dua hari lepas kecoh pasal seorang lelaki yang bakal menjadi menantu PM.

  Semuanya gara-gara laporan dari portal nypost.com. Yang kemudian disambut oleh malaysiakini dan harakahdaily.

  New York Post yang menjadi pemecah berita berkenaan menggunakan perkataan Gossip / Sports / Entertaintment / Photos sebagai tagline laman mereka.

  Apabila tagline itu digunakan maknanya selain daripada gambar, hiburan, sukan, gosip juga adalah perkara utama sebagai pengisian laman berkenaan.

  Gosip ini maksudnya benda yang masih tidak sahih atau yang masih sok…sek…sok….sek….lagi. Dan yang paling penting dalam gosip adalah elemen tambah-menambah perisa untuk melariskan penjualan.

  Berhubung dengan berita yang disiarkan oleh malaysiakini, ianya bukan sesuatu yang pelik kerana kita tahu bagaimana hubungan antara malaysiakini dengan beberapa pihak di Amerika yang menjadi penyumbang utama kewangan kepada mereka dalam usaha untuk menghancurkan kerajaan semasa. Sila lihat di sini

  Malaysiakini siap bagi baca free lagi berita berkenaan sebagai sumbangan ikhlas mereka untuk menjatuhkan reputasi PM. Tak payah nak log in akaun lagi.  Tak percaya ? sila klik di sini

  Bukan niat saya untuk mempertahankan lelaki Kazakhtan tersebut. Saya tak kenal dia dan dia tak kenal saya. Jika benar kes itu telah menjadi kes mahkamah, biarlah mahkamah yang memutuskannya.

  Namun setelah membaca apa yang ditulis dilaman berkenaan dan apa yang diterjemahkan oleh harakahdaily, ada beberapa perkara yang tidak munasabah.

  Kelakar juga apabila membaca apa yang diterjemahkan oleh harakahdaily seperti dibawah…

  Akan tetapi, Maira, 50 kini menetap bersama anaknya di kondo di The Plaza, yang mempunyai empat bilik, apartmen keluasan 4,000 kaki persegi dilengkapi dengan 3.5 tandas.

  Baca seterusnya di RBF Online

  ..

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.